Labdarúgás

2022.04.01. 09:39

Carrillo: fel kell törni a ZTE védelmét!

Edzéssel és sok munkával telt az elmúlt két hét a DVSC-nél.

Forrás: Napló-archív

A válogatott szünet miatt nem rendeztek bajnoki fordulót az elmúlt hétvégén, szombaton viszont tovább folytatódik az NB I., a Loki pedig azt a Zalaegerszeget látja vendégül, amely az elmúlt öt bajnokiján veretlen, ráadásul kapott gól nélkül hozta le ezeket a találkozókat.

 

– Edzéssel és sok munkával telt az elmúlt két hét. Egy edzőnek nyilván az a jó, ha teljes kerettel tud készülni, ám az utánpótlás- és felnőttválogatottban is számítottak játékosainkra, ez pedig mindenki számára pozitív – fogalmazott a DVSC vezetőedzője, Joan Carrillo a klubnak. – A mögöttünk álló napokban volt idő kielemezni a Zalaegerszeget. Egy olyan gárdáról beszélünk, amely edzőt váltott a héten, ám a stáb nem változott. A kispadra az a Molnár Balázs ült le, akit ismerek régről, hisz futballozott Spanyolországban, de azt gondolom, ennyi idő alatt nincs túl sok idő a változtatásokra. Kapott gól nélkül hozták le a legutóbbi 5 meccsüket, ez említésre méltó, hazai pályán ugyanakkor nem lehet más célunk, mint feltörni a kompakt és szervezett védelmüket, és itthon tartani a három pontot. Nem értünk még el semmit, viszont a ZTE elleni siker egy lépés lenne ennek érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában