Boksz

2022.04.22. 11:35

A legjobbak között végzett Zsigó Csaba az ifjúsági Európa-bajnokságon

Lengyel riválisával szemben maradt alul, így nem került a legjobb négy közé a DVSC bokszolója az április 22-én véget érő bulgáriai viadalon.

Szabó Ildikó és Zsigó Csaba

Forrás: DVSC Boxing

A debreceni bunyós a 48 kg-osok között mérettette meg magát - olvasható a klub közleményében. Az első összecsapása jól sikerült az ifjú sportoló számára, ugyanis egy izgalmas csata során gyűrte le a moldáv Maxim Rozlovant. Ugyanakkor Zsigó úgy nyilatkozott, nem érezte magát olyan pörgősnek, mint szerette volna. 

A folytatásban a lengyel Nikolas Pawlik várt a DVSC-s öklözőre, akivel hatalmasat küzdöttek. Saját bevallása szerint elment az első menet Zsigó számára. A továbbiakban azonban összekapta magát, s a harmadikat meg is nyerte. A pontozók azonban a lengyelt látták jobbnak a meccs egészében, így éppen csak, de lemaradt a kontinensbajnoki éremről Zsigó Csaba.

A magyar válogatottban a debrecenieket nemcsak Zsigó Csaba képviselte, ugyanis hivatalos csapatvezetőnek Szabó Ildikót, a DVSC klubmenedzserét kérte fel a Magyar Ökölvívó Szakszövetség.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában