Videókkal

2022.03.20. 07:52

Vajon harmadszor is leikszel a Paks és a DVSC? Szavazzon!

Újabb fontos mérkőzés vár a Lokira a hétvégi fordulóban.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A hétvégi, Újpest elleni hazai vereség után idegenben javíthat vasárnap a DVSC: Joan Carrillo tanítványai a Pakshoz látogatnak az OTP Bank Liga 25. fordulójában, a mérkőzést nagyjából ebédidőben, 13.15-kor kezdik majd. A két csapatot 6 pont választja el egymástól a tabellán, a dunántúliak a kör előtt a 4. helyen állnak, míg a Loki a 9. pozíciót foglalja el.

 

Mint ismert, a bajnokságban már lement két teljes kör, így Dzsudzsákék is kétszer találkoztak már az atomvárosiakkal. A 3. fordulóban gólgazdag, 3–3-as mérkőzésen osztoztak meg a pontokon, a Pakson rendezett meccsen debreceni részről Ferenczi, Dzsudzsák és Ugrai talált be.

A felek a 14. fordulóban is összecsaptak, Joan Carrillo hazai bemutatkozásán 1–1-es döntetlent láthatott ősz végén a Nagyerdei Stadion közönsége. A DVSC gólját Ugrai szerezte.

És a mostani meccs vajon hogy alakul majd? Folytatódik a sorminta, vagy elbillen valamelyik irányba a mérleg nyelve? Szavazzon!

Ön szerint mi lesz a Paksi FC–DVSC mérkőzés vége?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában