DVSE

2022.03.23. 13:07

Utolsó leheletükig küzdenek a debreceni pólósok az FTC ellen

Somlai Tamásék nehéz helyzetben vannak a bajnoki harában.

Somlai Tamás | Forrás: Napló-archív

A DVSE együttese 12–9-re kikapott a bajnokság alapszakaszának hajrájában a Zugló ellen kedd este. A debreceniek jelenleg a tabella utolsó helyén állnak, amely kiesést jelentő pozíció. Még két összecsapás vár a hajdúságiakra, mindkétszer a listavezető Ferencváros lesz az ellenfél. Az első mérkőzés egy elmaradt meccs pótlása, míg a másik az utolsó alapszakaszbeli forduló.


A Zugló elleni találkozó másnapján a két gólt szerző Somlai Tamás nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. – Harcos, küzdelmes mérkőzés volt, de erre számítottunk előzetesen, hiszen ismerjük a BVSC stílusát. Mindent megtettünk, hogy tudjuk tartani a szoros eredményt, de sajnos a harmadik negyedben ellépett ellenfelünk, a végén pedig nem sikerült a felzárkózás. Ennek ellenére kihoztuk magunkból a maximumot, büszke vagyok a csapatra! Viszont csalódottak vagyunk, mert ez a teljesítmény nem járt együtt  ponttal – fogalmazott.


Somlai Tamás arról is szót ejtett, hogyan látja az esélyeiket az alapszakasz véghajrájában a bennmaradást illetően. – Nagyon nehéz szituációban vagyunk, nyilván a Ferencváros egy sokkal komolyabb szintet képvisel, de nem feltett kézzel utazunk a fővárosba, illetve a hétvégi összecsapásra sem. Azon leszünk, hogy a legjobb tudásunk szerint játszunk, aztán eldől, hogy ez mire lesz elég – zárta gondolatait.


A DVSE-re tehát még két találkozó vár a héten, csütörtökön 20 órától kezdenek az FTC otthonában, majd szombat fogadják zöld-fehéreket hazai medencében.

 

AB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában