Labdarúgás

2022.03.11. 15:00

Ünnepi rangadót játszik szombaton a Loki

Több szempontból is a szezon egyik legfontosabb összecsapása vár Joan Carrillóékra.

Forrás: NS-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata a klub 120. születésnapja alkalmából az Újpestet fogadja az OTP Bank Liga 24. fordulójában. A csapatnál mindenki nagyon készül a szombat délután 14 óra 30 perctől kezdődő összecsapásra, a Nagyerdei Stadionnál már délben elkezdődnek a különböző programok.

 

A bajnoki előtt Joan Carrillo vezetőedző beszélt a Hajdú-bihari Naplónak. – Tudom, hogy különösen fontos ez a mérkőzés a klub számára, de nekünk csak arra kell koncentrálnunk, hogy megszerezzük a három pontot. Ezzel adhatnánk a legjobb ajándékot a szurkolóink számára – mondta a katalán szakember, majd kitért a felkészülésre is. Egész héten úgy készültünk, hogy végig a győzelem lebegett a szemünk előtt. Olyan helyzetben vagyunk, hogy minden egyes találkozó és minden egyes pont rendkívül fontos nekünk

– hangsúlyozta.

 

Az újpestiek kiváló formának örvendenek, hiszen az előző három bajnokijukat egyaránt megnyerték és közben még a Magyar Kupának az elődöntőjébe is bejutottak. – A keretükben sokat tapasztalt külföldi játékosok vannak – emelte ki. – Azonban tudjuk, hogy mit kell tennünk a sikerért, magabiztosak vagyunk és nagyon várjuk már az összecsapást – zárta gondolatait Joan Carrillo.

 

Várja a visszatérést

 

Az elmúlt hetekben kevesebbet láthattuk Bévárdi Zsombort kisebb sérülése miatt, azonban a több poszton is bevethető fiatal futballista úgy tűnik maga mögött hagyta a nehezebb időszakot. – Nagyon várom már, hogy visszatérhessek a pályára és az együttes segítségére lehessek. Több dolog is hátráltatta a felkészülésemet, de most már úgy érzem, hogy kezdek „kiegyenesedni”.

Már csak a tabellán elfoglalt helyezésünk miatt is nagyon fontos meccs vár ránk, de tisztában vagyunk vele, hogy mit jelent ez a nap a klubnak és a szurkolóknak, úgyhogy rendkívül motiváltak vagyunk.

Az Újpestnek tudjuk a gyengeségeit és erősségeit, azonban a saját játékunkra fogunk koncentrálni, hogy megnyerhessük a meccset – mondta a Loki labdarúgója.

 

A Debreceni VSC–Újpest FC OTP Bank Liga bajnoki találkozó tehát szerdán 14 óra 30 perctől kezdődik a Nagyerdei Stadionban. A belépés ezúttal a 18 év alattiaknak és a 65 év felettieknek ingyenes, viszont a DVSC felhívta a figyelmet, hogy nekik is szükséges regisztrációs jegyet váltaniuk a stadionok pénztáraiban, vagy a DVSC Shopban.

 

Bakos Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában