Labdarúgás

2022.03.24. 13:22

Szektorbezárásra és milliókra büntették a Lokit

A klub vizsgálja a fellebbezés lehetőségét.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a DVSC-t az Újpest elleni hazai és a Paks elleni idegenbeli bajnoki mérkőzése kapcsán összevont eljárás alapján – az indoklás szerint – a szurkolói által skandált obszcén és megbotránkoztató rigmusokért, illetve pirotechnikai eszközök használata miatt 2 millió forintos pénzbüntetésben részesítette, emellett a határozat jogerőre emelkedése után a csapat soron következő hazai mérkőzésén elrendelte a Nagyerdei Stadion B4, B5, B6, B7 és B8 szektorainak bezárását – olvasható a dvsc.hu-n.

 

A közlemény szerint a klub már vizsgálja a fellebbezés lehetőségét. Ebben az idényben a DVSC már augusztusban is kapott egy 2 millióforintos büntetést, illetve novemberben egy 300 ezer forintos bírságot, majd az FTC elleni meccs kapcsán újabb 2 milliót kell fizetni, ezt követte még egy 350 ezer forintos bírság.

A kiszabott büntetések összege a mostani határozatot is figyelembe véve összességében – csak ebben a szezonban – 6,65 millió forintra rúg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában