Labdarúgás

2022.03.25. 12:42

Küzdelmes csatákra van kilátás az NB III.-ban

Újabb lehetőség előtt a DEAC, hogy megelőzze a BKV Előre gárdáját a bajnokságban.

Forrás: Napló-archív

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 27. fordulóját rendezik vasárnap. A tabellán harmadik helyen álló Debreceni Egyetem alakulata a hatodik Kisvárda II. csapata ellen lép pályára idegenben 16 órától. A DEAC az előző körben bravúros sikert aratott, hiszen legyőzte a második pozícióban tanyázó BKV Előre gárdáját, amellyel egy pontra megközelítette. Egy esetleges újabb sikerrel előzhetnek is Székely Dávidék, ha botlana a fővárosi együttes. A kisvárdaiak a mögöttünk álló héten 0–0-s döntetlent értek el a Jászberény vendégeként.

 

A bajnokság tizenötödik helyén álló kis Lokira nem vár könnyű feladat ezúttal sem, hiszen a hetedik Sényőt látják vendégül vasárnap 11 órától. A piros-fehérek az előző fordulóban megszerezték első tavaszi győzelmüket, a Tállya otthonában kiütéses 4–0-s győzelmet arattak Szűcs János tanítványai. A Sényő a múlt héten egy szoros mérkőzésen győzött 3–2-re a Tiszafüred ellen hazai pályán.

 

A pontvadászat negyedik pozíciójában lévő Aqua-General HSE a tizenkilencedik Hidasnémeti alakulatát fogadja 16 órától. Papíron Csillag László együttesének van a legkönnyebb feladata a megyei csapatok közül a hétvégén. Viszont a hajdúszoboszlóiak az előző fordulóban is nem várt pontokat hullajtottak, 2–2-re végeztek a sereghajtó Törökszentmiklóssal idegenben. A piros-feketéknek sem sikerült jól az előző meccsnap, ők a Tiszaújvárostól kaptak ki saját pályájukon 4–2-re. Így tehát egyik fél sem túl kedvező előjelekkel fut neki az egymás elleni bajnoki összecsapásnak. 

 

AB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában