Videóval

2022.03.04. 11:11

Három Honvéd-gólra ötször válaszolt ősszel a Loki, hétvégén jön a második felvonás

Ön szerint mi lesz a végeredmény? Szavazzon!

Újabb fontos három pontot vágott zsebre hétvégén a Loki, miután Pávkovics Bence találatával 1–0-ra megverték a tabella utolsó helyén álló MTK-t. A Debrecen így a 7. pozíciót foglalja el a forduló zárását követően, a bajnokság pedig pörög tovább, hétvégén már a 23. kör meccsei jönnek. Bódi Ádámék ellenfele a 9. helyezett Budapest Honvéd lesz, a találkozót szombaton 19.30-kor játsszák az Új Bozsik Arénában. A Honvéd egyébként már három mérkőzés óta veretlen az NB I.-ben, múlt hétvégén a bajnoki címért csatázó Puskás Akadémiától raboltak pontot, miután a felek gól nélküli döntetlenre végeztek a fővárosban.

 

A Loki és a Honvéd őszi találkozójára bizonyára sok drukker emlékszik vissza szívesen: a Debrecen úgy nyert 5–3-ra a Nagyerdei Stadionban, hogy ellenfelük kétszer is két góllal vezetett. A hazaiaknál Dzsudzsák Balázs duplázott, valamint Ugrai, Deslandes és Németh volt még eredményes. Az alábbi videóban mind a nyolc gólt vissza lehet nézni.

Mit gondolnak, most is összejön a Loki-siker? Vagy a Honvéd ezúttal megtréfálja Joan Carrillo csapatát? Tippeljen a találkozó végkimenetelére a lenti szavazásban!

Ön szerint mi lesz a Budapest Honvéd–DVSC mérkőzés vége?

A fotó forrása: Nemzeti Sport-archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában