Labdarúgás

2022.03.30. 14:46

Fontos pontokat buktak fiataljaink a hajrában

Az U19-es és az U21-es válogatott is eltávolodott Európától.

Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-et játszott Lengyelország és Magyarország U21-es válogatottja a B csoport 8. fordulójában. A Zabrzéban megrendezett találkozót végigjátszotta Baráth Péter, a DVSC játékosa. A középpályás jó játékkal vétette észre magát a mérkőzésen, jelentős szerepe volt a magyarok góljában is. Egy szerzett labda után Kiss Tamás passzolt sarokkal Baráthoz a 35. percben, aki egy szép megkerülős csellel elhúzott a védője mellett, majd jobbról okosan tálalt a középen berobbanó Németh elé, aki nem hibázott. Sajnos nem tudta megtartani előnyét a piros-fehér-zöld gárda, a házigazdák a 95. percben egy büntetőből egyenlítettek. 

 

Az U19-esek is Eb-selejtezőt játszottak, ők Törökországtól kaptak ki 2–1-re kedden Győrben. Így eldőlt, hogy a mieink nem jutottak ki a tornára, mert kevesebb pontot szereztek a zárókörben, mint a másik meccsen nyertes Izrael. Viszont debreceni szempontból jó hír, hogy Bényei Ágoston és Szujó Attila is tagja volt a válogatottnak. 

 

MSZ, AB 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában