Sokan gratuláltak neki

2022.03.22. 08:41

Baráth Péter: felemelő érzés húszévesen felkerülni ebbe a közegbe

Egészséges izgalommal érkezett meg a fiatal debreceni futballista a telki edzőközpontba.

Baráth Péter | Forrás: Napló-archív

Baráth Péternek felemelő érzés, hogy húszévesen meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatottba, amihez természetesen debreceni csapattársa, a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs is gratulált. A fiatal középpályás és Lang Ádám válaszolt az újságírói kérdésekre a válogatott hétfői sajtótájékoztatóján. 


Baráth Péter először tagja a magyar labdarúgó-válogatott keretének. Bár tudta, hogy Marco Rossi figyeli, nem számított arra, hogy ilyen hamar meghívót kap.


– Felemelő érzés húszévesen felkerülni ebbe a közegbe, egyértelműen pozitívak az első benyomásaim. Nagyon sok gratulációt kaptam, először a debreceni csapattársaim üzentek, hogy büszkék rám. A klubnál mindenki mosolyogva fogadott, volt, akitől ölelést is kaptam. Természetesen Dzsudzsák Balázs is köztük volt, de mindenkitől jólesett a gratuláció – beszélt a DVSC középpályása a reakciókról, aztán kitért a megérkezésére. 

Volt bennem drukk, amikor Telkibe jöttem, de ezt inkább egészséges izgalomnak nevezném, olyan érzés fogott el, hogy ezért érdemes dolgozni

– majd hozzátette, mivel barátságos mérkőzések állnak a válogatott előtt, úgy véli, Marco Rossi pályára fogja küldeni a szerbek vagy az északírek ellen. 

 

Fizikailag nincs gond


Lang Ádám sérülés miatt másfél hónapot kihagyott, hét bajnokin nem tudott pályára lépni a ciprusi Omonia csapatában. Azonban úgy érzi, jó állapotban érkezett a válogatotthoz. – Ez volt a leghosszabb kihagyásom sérülés miatt, viszont jól alakult a rehabilitáció, viszonylag korán el tudtam kezdeni a különedzéseket. Az elmúlt egy hétben három meccset is végigjátszottam, tehát, fizikailag nincs semmi gond – mondta bizakodóan a válogatott védő.

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában