Súlyemelés

2022.03.22. 13:13

A Fiszej SE háza táján éremeső volt a hétvégén

A Szabó Elemér Emlékversenyt első alkalommal rendezte meg a Fiszej SE Debrecen szombaton Nyíregyházán. A megmérettetésre tíz egyesület adta le nevezését az ország különböző pontjairól, és végül 52 sportoló lépett dobogóra.

Szabó Róbert és Kecskés Karina | Forrás: Fiszej SE

A Fiszej SE versenyzői közül nyolcan indultak el a tornán. A dobogó legfelső fokán végeztek: Mózes Hanna (kölyök, lány, 49 kg-os súlycsoportban), Füzesi Mária (serdülő, 71 kg), Kecskés Karina (ifjúsági, 59 kg), Füzesi Anna (ifjúsági, 71 kg). Ezüstérmet szereztek: Halász Zsolt (ifjúsági, 102 kg), Richter Laura (junior, 55 kg). Bronzéremmel zártak: Kovács Márk János (serdülő, +102 kg), Molnár Kevin Kristóf (ifjúsági, +102 kg). Míg Mózes Hanna és Füzesi Mária különdíjban is részesültek kimagasló teljesítményükkel. Az aranyérmes Kecskés Karina szakításban 70 kg-ot teljesített, amellyel nem hivatalosan új országos csúcsot állított be. Ezzel a fiatal sportoló kapta az egyik versenyre felajánlott kupát, amit a Szabó Elemér, volt DVSC-s tanítványa, Kovács László küldött.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában