Háborús konfliktus

2022.03.01. 11:30

A DEAC is segít a bajbajutottakon

Az orosz-ukrán háborús helyzetben a DEAC is szeretne segíteni bajbajutott embertársainkon, emiatt a Karitatív Testülettel együttműködésben az egyesület is gyűjtést szervez a háborús menekültek számára.

Forrás: Shutterstock

Amire szükség van: takaró, melegen tartó fólia, élelem, konzerv, ruhanemű, bébiétel, pelenka, párna, tisztálkodószer, kézfertőtlenítő, készségfejlesztő játék, plüssjáték - írja a deac.hu.

A leadás helyszíne: DEAC Business Iroda (4032 Debrecen, Dóczy József u. 9.), fehér épület a Teniszke mellett, földszint, hétköznaponként 9-15 óra között.

A DEAC Gladiators amerikaifutball-csapathoz ebben a szezonban három ukrán játékos érkezett volna. Amikor már a nemzetközi átigazolási papírok beadására készült a Debreceni Egyetem együttese, akkor jött a borzalmas hír, hogy kitört a háború. Így Roman Boguslawski, Pawel Lesiw és Vitaliy Melnyk nem tudott csatlakozni a gladiátorokhoz. Ők és több ukrán sporttársuk is erre a sorsa jutott, a DEAC Gladiators az ő iránti tiszteletük, illetve a menekültek megsegítése miatt is csatlakozik a DEAC adománygyűjtéséhez, illetve bátorít mindenkit, hogy tegyen felajánlásokat az ő részükre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában