Kézilabda

2022.02.19. 18:08

U16: újabb hazai siker

A Kiskunhalas után a Kecskemétet is legyőzte a DEAC korosztályos együttese.

Forrás: deac.hu

Jól kezdte az évet a DEAC U16-os kézilabdacsapata, hiszen múlt héten a Kiskunhalasi UKSC gárdája felett diadalmaskodott, tegnap pedig a Kecskemét elleni rangadón is behúzta a győzelmet.

 

A mérkőzés előtt a vendégek két ponttal megelőzve a mieinket a tabella harmadik helyén álltak, így várható volt, hogy nagy küzdelem zajlik majd a pályán. Az első félidőt még a kecskemétiek fejezték be előnnyel, ám a folytatásban sikerült fordítani, és 24-21-re megnyerni az összecsapást.

 

– Mélyen bennünk maradt, hogy a Kecskemét otthonában alulmaradtunk, ám ma csak a győzelmet tudtuk elképzelni –fogalmazott a csapat edzője, Mándi Krisztián. – Végig szoros mérkőzést játszottuk, nagyon kellemetlen stílusban kézilabdáztak a vendégek, mi pedig több fájó hibát vétettünk, amivel megnehezítettük a saját dolgunkat. Csapatszinten nagyon jól működtünk, egy percig sem adtuk fel, és nagy hajrával itthon tartottuk a két pontot. Gratulálok a fiúknak, igazi csapatmunka volt! Folyamatosan fejlődünk és tanulunk minden mérkőzésből – összegzett Mándi Krisztián.

 

A győzelemnek köszönhetően a DEAC U16-os csapata pontszámban beérte a Kecskemétet, és a negyedik helyről várja a kiskőrösi bajnokit, amit február 24-én rendeznek.

 

U16 II. osztály

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában