DVSC

2022.02.10. 19:20

Sikerül visszavágni hétvégén a Mezőkövesdnek? Vagy a borsodiaké lesznek a pontok? Szavazzon!

A két csapat őszi meccsét a Kövesd nyerte, szombaton revansot vehet a Debrecen.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Nagy skalpot gyűjtött be szombaton a DVSC labdarúgócsapata, Dzsudzsákék ugyanis azt a MOL Fehérvárt győzték le idegenben, amely ellen a meccs előtt összesen hét éven keresztül nem tudtak nyerni. Az NB I. azonban robog tovább, ezen a hétvégén már a 20. forduló következik, melyben ezúttal hazai pályán lép pályára a Loki, az ellenfél pedig a Mezőkövesd együttese lesz. Előbbiek a 8., utóbbiak a 7. pozíciót foglalják el a kör előtt, igazi középházi rangadóra van tehát kilátás szombaton 17 órától.

Mint arra a drukkerek talán emlékeznek, a két klub október 17-én találkozott egymással az őszi szezonban. Azt a meccset a borsodiak nyerték 1–0-ra egy igen mutatós hajrágóllal, melyet Drazsics szerzett a 84. percben. Meg is mutatjuk a találkozó összefoglalóját.

Vajon most is hasonló lesz a forgatókönyv? Vagy sikerül visszavágni, és pontok nélkül küldik haza ellenfelüket Joan Carrillóék? Szombat estére okosabbak leszünk, addig is arra kérjük a szurkolókat, lentebb tippeljenek egyet a mérkőzés végkimenetelére.

Ön szerint mi lesz a DVSC–Mezőkövesd mérkőzés vége?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában