Labdarúgás

2022.02.03. 16:55

Poór Patrik felépült, stabil tagja lenne a Lokinak

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Hosszú ideig szeméremcsont-gyulladással bajlódott a DVSC 28 esztendős labdarúgója Poór Patrik, aki az elmúlt hétvégén visszatért a kezdőcsapatba, és a Kisvárda elleni bajnokin a védelem jobb szélén kapott helyet. A játékos a klubhonlapnak elmondta, jó érzés volt ismét a pályán segíteni a csapatot.

 

Nem volt egyszerű az az időszak, melyet kényszerből kellett kihagynom, de szerencsére jól sikerült a felkészülésem, és a koronavírus is elkerült. Bízom benne, a Kisvárda ellen nyújtott teljesítményemmel bebiztosítottam a helyem a kezdőbe, és stabil tagja leszek a csapatnak

– fogalmazott Poór Patrik, aki a mögöttünk és előttünk álló meccsről is beszélt. – Próbáljunk reálisak maradni, a Kisvárda elleni mérkőzés képe alapján örüljünk, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a kilencven percet. Ez mindenképp pozitív. Viszont arra kell törekednünk, hogy a támadójátékunk még bátrabb és önbizalommal teli legyen, ez esetben jó eredményt érhetünk el a Székesfehérvár otthonában. Tudjuk, mi kell ahhoz, hogy nyerjünk a Mol Fehérvár vendégeként, mindent elkövetünk, hogy sikerüljön – zárta gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában