Labdarúgás

2022.02.26. 14:15

Pontokkal vagy anélkül megy haza az MTK Debrecenből? Szavazzon!

Már a 22. forduló jön hétvégén a labdarúgó NB I.-ben, a Loki ezúttal a zárómeccset játssza.

A múlt hétvégi, Puskás Akadémia ellen elért bravúrgyőzelem után újabb nagyon fontos feladat vár a DVSC labdarúgóira: Dzsudzsák Balázsék a sereghajtó MTK-t fogadják vasárnap 17 órától a Nagyerdei Stadionban. A meccs jelentőségét jól érzékelteti, hogy egy esetleges Loki-győzelemmel alaposan leszakadhatnak a fővárosiak Joan Carrillo legénységétől, nyolcpontosra duzzadhat ugyanis a két gárda közötti különbség.

 

A DVSC és az MTK egyébként október végén, a 11. körben találkozott egymással az őszi szezonban, az a mérkőzés 1–1-es döntetlent hozott. A vezetést a fővárosiak szerezték meg Bojan Miovski korai találatával, melyre Ferenczi János tudott válaszolni a 65. percben. Érdekesség, hogy a Loki akkor összesen tizenegy játékosát volt kénytelen nélkülözni sérülések, betegség és eltiltás miatt. A mérkőzés rövid összefoglalóját itt nézheti vissza:

Mit gondol, sikerül leszakítani az MTK-t egy szép győzelemmel? Vagy az őszi meccshez hasonlóan most is iksz lesz az állás lefújáskor? Tippeljen!

Ön szerint mi lesz a DVSC–MTK mérkőzés vége?

A fotó forrása: Nemzeti Sport-archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában