DVSC

2022.02.19. 14:57

Ön szerint sikerül visszavágni a Puskásnak? Szavazzon!

Az őszi szezonban három góllal voltak jobbak a felcsútiak, kérdés, most hétvégén összejön-e a bravúr.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A tabella második helyén álló Puskás Akadémia ellen folytatja a bajnoki szezont vasárnap a DVSC. Joan Carrillo fiai 15.30-tól lépnek pályára a Pancho Arénában a 21. kör utolsó előtti meccsén, és egészen biztosan ponttal, pontokkal távoznának onnan.

 

Mint arra a debreceniek honlapja is rámutatott nemrég, a két csapat eddig tizenhét bajnokit játszott egymással, nyolc meccset a DVSC, hármat a Puskás nyert meg, hatszor pedig leikszeltek a felek. Legutóbbi összecsapásuk a Loki szempontjából nem alakult túl jól, a felcsútiak ugyanis mindhárom pontot elvitték a Nagyerdei Stadionból októberben, egy 0–3-as meccsen. A vendégeknél Puljics volt eredményes büntetőből, emellett Kozák tudott duplázni. A meccs rövid összefoglalója itt nézhető vissza:

 

A tét tehát most is óriási a forduló előtt 10. helyen álló Loki számára. Vajon összejön a győzelem? Vagy megint a felcsútiak akarata érvényesül? Szavazzanak, önök szerint mi lesz a forgatókönyv!

 

Ön szerint mi lesz a Puskás Akadémia–DVSC mérkőzés vége?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában