Labdarúgás

2022.02.22. 12:12

Meglepő botlás a DEAC-nál

A Debreceni Egyetem gárdája mindössze döntetlent ért el a Hidas­németi otthonában.

AB

Az NB III. Keleti csoportjában mindhárom megyei együttes érdekelt volt a hétvégén. A HSE együttese kiütéses 6–0-s sikert aratott a Tállya otthonában. Győzelmük után Csillag László vezetőedző elmondta, jókor sikerült előnyt szerezniük, és a kiállítás után egyértelművé vált a fölényük, mely az eredményben is megmutatkozott. 

 

A DEAC csapata már kevésbé zárta sikeresen a fordulót, hiszen a bennmaradásért küzdő Hidasnémeti otthonában ért el 1–1-es döntetlent. A meccs után Sándor Tamás vezetőedző elmondta, az összecsapást megelőzően hangsúlyozta játékosainak, nem az augusztusi találkozóból kell kiindulni, hiszen a Hidasnémeti télen megerősítette a keretét. Végig mezőnyfölényben voltak, ám ez most meddőnek bizonyult. 

 

A kis Loki a Békéscsaba II. elleni rangadón játszott 1–1-es döntetlen vasárnap. Szűcs János tanítványai, ezzel stabilizálták helyüket a harmadosztály tabelláján. 

 

AB 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában