Boksz

2022.02.23. 13:14

Lemérhették, mennyit fejlődtek mostanában

Bernáth Attila és idősebb Bernáth Imre már a márciusi Eb-re készül.

Budapest 20191205 Ökölvívás 2019 Országos Bajnokság OB Fotó Török Attila Nemzeti Sport Bernáth Attila

Fotó: Török Attila

Az egri bokszklub meghívására szombaton közös kesztyűzésen vettek részt a DVSC Boxing ökölvívói a hevesi megyeszékhelyen, ahol edzőmérkőzéseken mérhették le pillanatnyi formájukat a felek. Szabó „Titusz” Sándor vezetőedző igen hasznosnak értékelte a napot a klub honlapján. 

 

– Minden versenyzőnk fejlődést mutatott. Rostás Kevin egy erőteljesebb srác ellen jól küzdött, ügyes volt. Bodnár Krisztina feladásra kényszerítette ellenfelét. Dallos Ruben magasabb ellenféllel szemben állt ki, a hátsókezesekre fektette a hangsúlyt. Veres Zoltánnak erősödnie kell majd. Budár Balázs védekezésben is sokat fejlődött. Enyedi Gergőnek technikailag, taktikailag javulnia kell, ahogy Bodnár Bencének is. Lakatos Tamáson látszott, hogy sokat tanult a tréningekről. Lakatos Gergőnek, ha visszakerül a régi kerékvágásba, akár ismét nagy eredményei lehetnek. Rácz Lili, amíg kondiban és fejben egyben volt, addig ügyesen bunyózott – summázott a szakember.

 

Külföldi versenyek 

 

Hír még a klub háza tájáról, hogy a magyar korosztályos válogatott tagjaként Zsigó Csaba és Hamar Levente a Brassó Kupán lép kötelek közé. Kapott meghívót Bernáth Imre is, ám ő megfázás miatt végül nem tud menni. Ide kapcsolódik, hogy a felnőtt válogatott keret sem lazsál, péntekig a legjobbak is – Bernáth Attilával és idősebb Bernáth Lászlóval – összetartáson vesznek részt. Ez az összetartás a közelgő U22-es Európa-bajnokság jegyében zajlik, amelyet március 11-től 24-ig rendeznek Horvátországban.

 

HBN

 

Borítókép: Bernáth Attila (jobbra) már az U22-es Eb-re készül, Napló-archív 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában