Vereség az FTC ellen

2022.02.13. 17:58

Kikaptak a DEAC kézisei, pedig a félidőben még néggyel vezettek

A sereghajtó Ferencváros U21-es csapatának otthonában szenvedtek egygólos vereséget.

Forrás: deac.hu

A múlt heti, Ózd elleni kudarc után a javítás reményében utazott az FTC fiataljaihoz a Debreceni Egyetem gárdája, írja a deac.hu. A zöld-fehérek az utolsó helyről várták a mérkőzést, és innen szerettek volna minél hamarabb elmozdulni, ám kezdetben nem bírtak a jó teljesítmény nyújtó cívisvárosi vendégekkel. A 12. percben már 7-1-es vezetésnek örülhetett a Debrecen, és később sem adtuk alább, az első félidőt 14-10-re nyerték.

 

A szünet után egy darabig tartották a lépést a fővárosi fiatalokkal, akik azonban egy idő után kezdtek egyre közelebb kerülni hozzájuk. A 42. percig bírta a DEAC, ekkor a Ferencváros átvette a vezetést, amit már nem is engedett ki a kezéből. Ugyan sikerült többször is egyenlítenie az egyetemistáknak, de az előnyt már nem tudták visszavenni, a hazaiak 28-27-re megnyerték a találkozót.

 

A DEAC továbbra is a nyolcadik helyen áll a másodosztályú küzdelemsorozat alapszakaszában. Következő mérkőzésüket február 19-én vívják hazai pályán a Békés ellen.

A tények

 

Férfi kézilabda NB I/B, 14. forduló

FTC U21 – DEAC 28-27 (10-14)

Elek Gyula Aréna. Vezette: Fekete, Tóth D.
DEAC: Mándi, Boros 1; Hornyák, Mucza 4, Bíró Á. 5, Fülöp 2, István P. 4 (1), Gidai 5 (1), Rédei 2, Péter D. 3, Szolnoki 1, Fábián, Mórucz

Kiállítások: 6, ill. 8 perc

Hétméteresek: 3/3, ill. 2/4

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában