Labdarúgás

2022.02.04. 10:12

Joan Carillo: a Vidi már a múlté

A DVSC vezetőedzője néhány éve bajnoki címet ünnnepelt a MOL Fehérvár FC-vel.

Joan Carillo

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Különleges mérkőzés előtt áll a DVSC vezetőedzője, Joan Carrillo. Csapatával ugyanis szombaton ahhoz a Mol Fehérvár FC-hez látogat, mellyel 2015-ben bajnoki címet szerzett. A találkozóról a Loki trénerét a debreceni klub hivatalos honlapja kérdezte.

 

– Sok barátot szereztem és jó élményekkel gazdagodtam Fehérváron, ahol minden adott volt, hogy jó eredményeket érjünk el, de ez már a múlt. Maximálisan a jelennel foglalkozom, itt most nem az én személyem a fontos. A DVSC vezetőedzője vagyok, és szükségünk van a pontokra, csakúgy, mint szombati ellenfelünknek. Jó csapatról van szó, de nem gondolnám, hogy különösebben meg tudnának minket lepni. Úgy vélem, jól sikerült a heti felkészülésünk, és készen állunk a szombati találkozóra. Örömteli, hogy sikerült rendbe tenni a védekezésünket, ezt kell tovább folytatnunk, és remélhetőleg a támadójátékunk is feljavul – nyilatkozta Joan Carillo.

David Babunski, a DVSC játékosa így nyilatkozott a közelgő mérkőzésről:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában