DVSC

2022.02.10. 12:17

Deonise Fachinello örül, hogy Debrecenben kézilabdázhat

A Loki játékosa önmagát is meglepte a saját teljesítményével.

HBN

Deonise Fachinello beilleszkedett a DVSC-be | Forrás: Napló-archív

A tavalyi szezont követően visszavonult Deonise Fachinello a 2021/22-es szezon végéig szóló szerződést kötött a DVSC Schaeffler csapatával január elején.


A 38 éves játékossal a Nemzeti Sport készített interjút, amelyben elárulta, hogy miért döntött a folytatás mellett. – Tavaly december elején a Debreceni VSC-nél úgy látták, hogy szükség lenne a játékomra, megkérdezték, tudnék-e segíteni. Azt mondtam, hogy megpróbálom, de voltak kétségeim, hiszen öt hónapig nem értem labdához, nem futottam, nem tudtam, miként reagál majd a szervezetem.


Ennek ellenére jól sikerült a debütálásom, amely engem is meglepett. Minden olyan természetesen alakult, úgy éreztem magam, mint egy fiatal játékos. Azóta is élvezem az edzéseket, a játékot. Örülök, hogy itt lehetek, és megpróbálok maximálisan segíteni a csapatnak – fogalmazott a kézilabdázó.


Deonise Fachinello még több érdekes témát is érintett a beszélgetésben, amelyet a Nemzeti Sport oldalán teljes egészében elolvashatnak.

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában