A TFSE-t verték

2022.02.14. 10:37

DEAC: simán győztek a női röpisek

A Debreceni Egyetem alakulata magabiztos diadallal indította a rájátszást.

Forrás: deac.hu

A DEAC női röpisei a TFSE otthonában kezdték meg a szereplésüket a felsőházban, írja a debreceniek honlapja. A meccs előtt Kuszkó Zsolt vezetőedző elmondta, hogy a hiányzók ellenére bízik a sikeres rajtban. Érdekesség, hogy az egyetemisták az alapszakaszban otthon és idegenben is két vállra fektették a budapestieket.

 

Valóban foghíjas kerettel utazott a DEAC a fővárosba, trénerük csupán tíz játékosra számíthatott, ettől függetlenül magabiztosan nyertek. Az első szettben főleg az ő akaratunk érvényesült a pályán, ennek köszönhetően folyamatosan duzzadt az előnyük. A második játszmában is hengereltek, ellenfelük erejéből csupán kilenc pontra futotta ekkor. A harmadik felvonás hozta a legszorosabb küzdelmet, de a szépítés nem sikerült a házigazdának.

 

– Örülök a győzelemnek, két szettben is fegyelmezetten röplabdáztunk, bár akad pár tényező, ami finomhangolásra szorul. Egyre nehezebb meccsek jönnek, amelyeket fejben kell megnyernünk, ha ez sikerül, nem lesz könnyű dolguk a riválisainknak. Köszönjük a szurkolóink támogatását, és gratulálok a lányoknak! – összegzett Kuszkó Zsolt.

 

A DEAC vasárnap 13 órától a Szolnokot fogadja a DESOK-ban.

 

Női röplabda NB II., Felsőház Kelet, 1. forduló


TFSE-DEAC 0:3 (11:25, 9:25, 17:25)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában