Jégkorong

2022.02.28. 11:11

Az UTE lesz a DEAC ellenfele a rájátszásban

Hétfő délelőtt vált ismertté az Erste Liga negyeddöntőjének párosítása. A DEAC az alapszakaszban harmadik helyen végzett Újpest ellen folytatja.

Elsőként a Csíkszereda választhatott, és a MAC Újbuda mellett tette le voksát. Az FTC-Telekom a DVTK-val játszik, az UTE pedig a DEAC mellett döntött. A Gyergyó az egyetlen megmaradt riválist, a Brassót kapta – írja honlapján a debreceni klub.

 

A debreceniek az első két negyeddöntős párharcot a fővárosban vívják kedden és szerdán 18:30-kor, majd szombaton és vasárnap a Debreceni Jégcsarnokban csapnak össze a felek, szintél fél héttől.

 

A negyeddöntő az egyik fél negyedik győzelméig tart. A párharcok legkésőbb március 14-ig befejeződnek.

 

A DEAC hokisai az előző szezonban is a lila-fehérekkel találkoztak a negyeddöntőben, akkor öt mérkőzésen dőlt el a továbbjutás a DEAC javára. Idén az alapszakaszban a cívisvárosiak mind a négy meccsünket elveszítették az UTE ellen, remélhetőleg a rájátszásban több sikerben lesz részük.

 

Erste Liga, negyeddöntő

 

UTE–DEAC
március 1., kedd 18:30, Újpesti Jégcsarnok

 

UTE–DEAC
március 2., szerda 18:30, Újpesti Jégcsarnok

 

DEAC–UTE
március 5., szombat 18:30, Debreceni Jégcsarnok

 

DEAC–UTE
március 6., vasárnap 18:30, Debreceni Jégcsarnok

Borítókép: Napló-archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában