Labdarúgás

2022.01.17. 16:08

Új csatárt igazolt a DVSC

Két és fél évre szóló szerződést kötött Dorian Babunski és a klub.

Forrás: DVSC

A Lokiban folytatja pályafutását David Babunski testvére, Dorian Babunski. Az észak-macedón, spanyol kettős állampolgár csatár a bolgár élvonalban szereplő Botev Vratsa együttesétől érkezik a cívisvárosba – adta hírül a klub. A 25 esztendős labdarúgó remek félszezont tudhat maga mögött, ugyanis 18 mérkőzésen 10 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott.

Az észak-macedón korosztályos válogatottakban is szerepet kapott Dorian Babunski Spanyolországban, a Real Madridnál kezdett el futballozni, majd a Fuenlabrada együtteséhez került.

A későbbiekben a szlovén NK Olimpija, majd az NK Radomlje játékosa volt, utóbbiból igazolt Japánba, ahol a Machida Zelvia és a Kagoshima Utd. gárdáját erősítette. – Nagy megtiszteltetés, hogy csatlakozhattam a DVSC-hez. Úgy érzem, készen állok, hogy segítsem a csapatot, bízom benne, szép sikereket érünk el közösen. Most először futballozom egy gárdában a testvéremmel, ez is különleges lesz a számomra – fogalmazott boldogan a Loki legújabb igazolása.

 

Dorian Babunskival két és fél évre szóló szerződést kötött a DVSC klubvezetése.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában