Labdarúgás

2022.01.04. 14:04

Tischler Patrik szerint több pontot kell gyűjteniük a szezon második felében

A támadó a felkészülésről és tavaszi várakozásairól is nyilatkozott.

Forrás: Napló-archív

Tischler Patrik, a Loki csatára az őszi szezonban emlékezetes módon, fejjel duplázott Debrecenben az Újpest ellen, majd a Ferencváros ellen is betalált a Nagyerdei Stadionban. A felkészülés kezdetén a rövid bajnoki pauzáról, illetve a céljairól beszélt a  DVSC honlapjának.

 

– A szünetben próbáltam minél többet a családdal lenni, gyakorlatilag az egész pihenőt a családtagjaimmal töltöttem Debrecenben, illetve a nagyszülőknél Budapesten. Jó volt kicsit töltődni, azonban hétfőtől már csak a felkészülésre koncentrálok, hiszen a hónap végén már tétmeccsünk van. Kőkemény munka vár a csapatra, de ez kell is, hogy minél jobban felkészüljünk a folytatásra. A célunk, hogy biztosan bennmaradjunk és stabilan a középmezőnyhöz tartozzunk, ezért mindent meg kell tennünk az edzéseken, valamint majd a mérkőzéseken is. Természetesen megvannak a személyes céljaim is, de az a legfontosabb, hogy segítségére legyek a DVSC-nek, s ennek megfelelően csatárként minél több gólt szerezzek. Ősszel jócskán voltak elhullajtott pontjaink, tavasszal ezt nem tehetjük meg, több egységet kell gyűjtenünk, hogy megfeleljünk a szurkolóink elvárásainak – szögezte le Tischler Patrik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában