Visszatekintő

2022.01.28. 20:18

Thrilleri végjátékot hozott az őszi Várda–Loki, a legvégén dőlt el minden

Dzsudzsákék szombaton visszavághatnak a szeptemberi 2–1-ért. Ön szerint sikerül majd? Szavazzon!

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A hétvégén visszatér az élet az NB I.-es pályákra, elstartol ugyanis a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi szezonja. A Loki eredményes felkészülésen van túl, a Kazincbarcika és az ukrán Minaj elleni edzőmeccsüket is behúzták, ráadásul öt rúgott gól mellett egyet sem kaptak, ami biztató előjel a szombati, Kisvárda elleni keleti derbire.

 

Ezt a szabolcsiak várhatják előnyösebb helyzetből:

Erős Gábor vezetőedző tanítványai 34 ponttal a tabella második helyén állnak, míg a DVSC tőlük 16 egységgel lemaradva jelenleg a kilencedik.

 

A két csapat őszi, Kisvárdán lejátszott meccsét maga Hitchcock sem írhatta volna izgalmasabbra. Mint arra talán a drukkerek is emlékeznek, Varga József 16 méterről leadott pontos lövésének köszönhetően félidőben még vezetett a DVSC, de Mesanovic egyenlített a 49. percben, majd közvetlenül a lefújás előtt jött Zlicsics, és egy védhetetlen tekeréssel eldöntötte a három pont sorsát. Ebben az összefoglalóban valamennyi helyzetet és gólt megnézheti.

A DVSC–Kisvárda mérkőzést szombaton 17 órától játsszák a Nagyerdei Stadionban. A debreceni drukkereket arra kérjük, vegyék elő kristálygömbjeiket, és tegyék meg tétjeiket a találkozó végkimenetelére!

Ön szerint mi lesz a DVSC–Kisvárda mérkőzés vége?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában