Vízilabda

2022.01.11. 09:07

Szolnokon kezdi a tavaszi szezont a DVSE

A DVSE-Master Good az ob I. 14. fordulójában a címvédőhöz látogat.

Forrás: Napló-archív

A téli szünet kevesebb, mint két hétig tartott a debreceni csapatnak, amely december 27-én vágott neki a tavaszi felkészülésnek. Már az első héten előkerült a labda, és a taktikai elemekre is bőven jutott idő a bajnoki rajt előtt, írja a dvse.hu.


Zsivko Gocics együttese jelenleg a harmadik a tabellán, tíz győzelem mellett egy döntetlen és két vereség a mérlege. A két csapat szeptember elején a szezonnyitón találkozott utoljára, akkor a Tisza-partiak 13-6-ra diadalmaskodtak a Debreceni Sportuszodában. A párharc esélyese természetesen most is a Szolnok, ettől függetlenül a tisztes helytállás mindenképp elvárható a debreceniektől.

 

„Nagyon várjuk már, hogy csaknem egy hónap után ismét tétmérkőzést játsszunk. A srácok is nagyon motiváltak, hiszen tudják, hogy nagyon kemény menetelés vár ránk tavasszal, ha szeretnénk elérni a céljainkat. A keddi összecsapás esélyese egyértelműen a Szolnok, de nem szeretnénk feltartott kézzel beugrani a medencébe, remélem, hogy méltó ellenfelei leszünk a bajnoknak. Nekünk a legfontosabb most a szombati Kaposvár elleni bajnoki, arra ez a mostani meccs a lehető legjobb felkészülés lesz” – nyilatkozta a klubhonlapnak Süveges Máté, a DVSE vezetőedzője.


A Szolnoki Dózsa – DVSE-Master Good bajnokit kedden este hat órától játsszák a Szolnoki Vízilabda Arénában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában