Röplabda

2022.01.29. 09:00

Kiss Imréék mindenképpen pontot akarnak szerezni a hétvégén

Jó alap lehet a múlt heti mérkőzés.

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi röplabdacsapata rangadót játszik a Dunaferr otthonában vasárnap délután. A debreceniek az esztendő első mérkőzésén jól szerepeltek, hiszen sikerült szettet nyerniük a listavezető Pénzügyőr elleni 3–1-re elveszített találkozón.

A hajdúságiak jelenleg az utolsó előttiek a ligában, éppen a Dunaújváros előtt állnak három egységgel.

A dunántúliak  is kikaptak az idei év első összecsapásán, a MAFC otthonában szenvedtek szintén 3–1-es vereséget, így a két együttes között megmaradt a különbség. A létfontosságú összecsapás előtt a Debreceni Egyetem csapatának röplabdása, Kiss Imre nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. – A Dunaújváros közvetlen riválisunk a bajnokságban, ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz számunkra. A felkészülésünk az összeszokás jegyében zajlott, továbbra is azon vagyunk, hogy a két friss igazolásunk teljesen beépüljön a gárdánkba.

A címvédő elleni meccsen sikerült szettet nyernünk, ez hatalmas teljesítmény, amely jól tükrözi az együttesünkben rejlő potenciált.

Végig fent kell tartanunk a koncentrációnkat, mert a Dunaferr sem kezdett rosszul, a MAFC otthonában nekik is sikerült játszmát hozniuk, igaz a fővárosi alakulat közel sem képvisel akkora játékerőt, mint a mi múlt heti ellenfelünk – mondta a cívisvárosiak játékosa.

A DEAC röplabdása hozzátette, hogy egyértelműen pontot akarnak szerezni a hétvégén, de a győzelem az, amely igazán stabilizálná a pozíciójukat a tabellán. A Debreceni Egyetem röplabdacsapata vasárnap 17 órától lép pályára a dunaújvárosi sportcsarnokban. Az összecsapást online a Hunvolley tv élőben közvetíti majd.

 

Arany Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában