Jégkorong

2022.01.15. 12:32

Két nap alatt két mérkőzés vár a DEAC-ra

Alig néhány napjuk volt együtt edzeni a debreceni jégkorongozóknak.

Berta Ákosék előtt eseménydús hétvége áll

Forrás: Napló-archív

A DEAC jégkorongcsapatára két meccs is vár a hétvégén. Az első találkozót Dunaújvárosban vívják Hetényi Zoltánék, míg a másodikat a Győr ellen szintén idegenben. György József tanítványai közel két hete nem játszottak mérkőzést, mert a csapat közel harmada elkapta a koronavírust. 

 

Emiatt mindössze néhány edzést követően kell játszaniuk a debreceni jégkorongozóknak két üldözőjük ellen. A DAB gárdája legutóbbi meccsét az Újpesttel vívta, és a hosszabbításban 3–2-re kikapott. A novemberi DEAC–Dunaújváros összecsapás 5–2-es hajdúsági sikert hozott. 

 

A hétvége második napján Győrben vendégszerepelnek Berta Ákosék. A hajdúságiak a kisalföldiek ellen a legutóbbi fellépésük alkalmával 3–1-re nyertek az előző esztendő utolsó előtti napján. A zöld-fehérek is egyetlen találkozót játszottak idén, akkor pont a DAB-ot múlták fölül 4–3-ra. Ezt követően öt vereséggel kellett számolniuk a győrieknek, mert a debreceniekhez hasonlóan ők is elkapták a koronavírust. 

A DEAC szombaton 17 órától a DAB, vasárnap pedig 17 óra 30 perctől a Győr vendége lesz. 

Arany Balázs 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában