Fotókkal

2022.01.04. 14:54

Kedden két edzéssel készülnek Dzsudzsák Balázsék

Délelőtt egy intenzív tréninget tartott Joan Carrillo a Loki focistáinak.

Fotó: Molnár Péter

Kedden két edzéssel készült a DVSC labdarúgó csapata az NB I.-es folytatásra. A pallagi DVSC Labdarúgó Akadémia füves pályáján megtartott délelőtti foglalkozáson Joan Carrillo vezérletével előbb a passz és pozíciós játékot gyakorolták a labdarúgók, majd ketté osztották a keretet, akik a ideiglenesen különböző térfélen folytatták a munkát. Előbb négy-négy kiskapura játszottak a focisták, ahol a cél leginkább a védekezés és a csapatrészek együttmozgásának gyakorlása volt.
 

Aztán a kis kapuk le-, míg a mobil nagy kapuk felkerültek a fűre, és továbbra is ketté osztva, előbb az egy-egy, majd a kettő-kettő, aztán a három-három elleni játékot gyakorolták a labdarúgók. Dzsudzsák Balázsék akkor válthatták egymást, ha valamelyikük góllal fejezte be a saját támadását. 

Az intenzív iramú foglalkozáson Joan Carrillo folyamatosan instrukciókkal látta el a játékosokat,  ha kellett megállította az edzést, és minden alkalommal maga magyarázta el Szécsi Márkéknak, hogy miként is kellett volna megoldani az adott szituációt, de természetesen ha szép megoldást látott, azt is megdicsérte. A hispán mester a tréning végén maga köré hívta a játékosokat, és megosztotta velük a tapasztalatait.

 

Pintér Ádám, Loki saját nevelésű labdarúgója egyelőre még csak a pálya körül rótta a köröket, de hamarosan visszatérhet, akárcsak Kusnyír Erik, ám Bárány Donát játékát még egy ideig nélkülöznie kell majd a piros-fehéreknek. 

 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában