Elmerülhetünk a jóságában

2022.01.28. 11:02

Kapás Boglárka ismét adományoz

Ezúttal versenydresszt ajándékoz fiataloknak.

Forrás: Szilágyi Anna-archív

Kapás Boglárka debreceni születésű úszó az elmúlt időszakban nemegyszer megmutatta: igazi csupa szív nő! Az idei évet is jótékonykodással kezdte, versenysapkáját licitre bocsátotta, most pedig versenydresszt ajándékoz olyan fiataloknak, akik esetleg nem tudnak hozzájutni jobb minőségű sportruházathoz. 
– Tapasztalatból tudjuk, milyen nagy anyagi teherrel járhat egy családnak, hogy versenydresszt biztosítsanak gyermekeiknek.

Sajnos sok kis úszó van, akinek nem adatik meg, hogy profi felszerelésben versenyezzen, ezért Telegdy Ádámmal idén is összegyűjtöttünk pár általunk már használt, de jó állapotú dresszt, amit szeretnénk felajánlani számukra.

Összesen 7 darab fiú (6 db D2, 1 db D1) és 7 darab lány (D30) dressz keresi új gazdáját – írja közösségi oldalán. Kíváncsiak voltunk, hogy nővére, Kapás Dóra hogyan vélekedik testvéréről, és bevalljuk, hasonló válaszra számítottunk. – Bogi már kislányként is nagyon érzékeny, jólelkű volt, mindig is fontosnak tartotta, hogy segítsen másokon.

Nem véletlenül látunk tőle ennyi felajánlást, igazán komolyan veszi, mert úgy véli, ismert emberként szólni kell azok érdekében, akiket „nem hallanak meg”

– fogalmazott a Naplónak. Hozzátette, tavaly Kapás Boglárka miniszteri elismerésben részesült, Pro Voluntarius díjat vehetett át Kásler Miklós minisztertől. A díj az önkéntesség, a közjó ellátása, valamint a fiatal generációk önkéntességre nevelésében végzett kiemelkedő szakmai teljesítmény, tevékenység elismerésére szolgál.

 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában