DEAC

2022.01.29. 13:34

Felkészülés: nagyon simán verték ellenfelüket a debreceni focisták

A Debreceni Egyetem alakulata a harmadik téli edzőmeccsét is sikerrel vette.

Forrás: Derencsényi István / deac.hu

A labdarúgó NB III. folytatására készülő DEAC péntek délután a Sényővel vívott felkészülési mérkőzést. Sándor Tamás legénysége novemberben 3-0-s győzelmet aratott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rivális ellen, és a végeredmény most megismétlődött, számolt be a deac.hu.

 

Nagy lendülettel indította az összecsapást a Debrecen, többször adódott előttük nagy lehetőség. A gólcsendet végül Bidzilya Anton törte meg, akinek a közeli lövése kötött ki a vendégek kapujában. A szünetig megduplázta fórját az egyetemi csapat, Bereczki Dániel próbálkozását nem tudta védeni a sényői kapus. A második félidőben sem változott a játék képe, ekkor is főleg a szabolcsiak térfelén zajlott a küzdelem. A végeredményt Jankelic Iván állította be, aki betört a tizenhatoson belülre, majd a helyzetét higgadtan értékesítette.

 

Spitzmüllerék idén még hibátlanok, hiszen korábban a Balmazújvárost és a DVSC második csapatát is két vállra fektették.

A tények

 

Edzőmérkőzés


DEAC-Sényő 3-0 (2-0)


gólszerzők: Bidzilya, Bereczki, Jankelic.


A DEAC összeállítása: Tóth D. – Soltész, Virág, Orosz – Lakatos, Spitzmüller, Sándor, Csányi – Bereczki, Székely, Bidzilya.


A második félidőben lépett pályára: Deczki, Béke, Ujvárosi, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Jankelic, Sárosi, Trencsényi, Szabó L.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában