Labdarúgás

2022.01.12. 16:24

Elsőre nem volt rossz, magabiztosan verte a Loki a Kazincbarcikát

Immár másfél hete készül az NB I. tavaszi folytatására a DVSC labdarúgócsapata.

Forrás: Molnár Péter

Joan Carrillo tanítványai végig itthon gyakorolnak, szerda délután pedig lejátszották az első felkészülési mérkőzésüket is, az ellenfél az NB III. Keleti csoportját vezető Kazincbarcika volt a Pallag melletti BeStrong pályán. 

 

A járványhelyzet miatt zárt kapus mérkőzésen az 5. perc hozta az első lehetőséget, Sós Bence, majd Szécsi Márk szerezhetett volna vezetést. A sérülésből visszatért Szécsi különösen aktív volt, több szép lövéssel vétette észre magát. 

 

A Loki igyekezett már a saját térfelén letámadni a vendégeket, és a megszerzett labdát laposan, minél gyorsabban megjátszani. Leginkább szélen igyekeztek a barcikaiak mögé kerülni Dzsudzsák Balázsék. Apropó, a csapatkapitány, a tavaszt is a Lokiban töltő középpályás folyamatosan biztatta, és ha kellett magyarázta a többieknek, hogy egy-egy meccsszituációt miként is lehetett volna másképp megoldani. Sós járt közel a gólhoz, de félfordulattal leadott lövése a kapufán csattant. Meghozta a gyümölcsét a piros-fehér fölény, Dzsudzsák jobb oldali szögletét fejelte a kapuba Varga József a 40. percben. 1-0.

Félidőben négyet cserélt a Loki. Sós helyzetével indult a második játékrész, majd Soltész Dominik lövése akadt el a védőkben. Nem változott a játék képe, továbbra is a Debrecen irányított. Az 58. percben Ugrai fűzte át magát négy védőn, majd a kapust is leültette, mielőtt a kapuba emelt. 2-0.

 

Tíz minutummal később Ugrai volt az előkészítő; a szögletét fejelte Szécsi a kapuba. 3–0. A végeredményt Soltész állította be a 77. percben, miután kilőtte a rövid sarkot. 4–0. 

 

Egy edzőmeccsből nem érdemes messzemenő következtetést levonni, de elsőre ez nem volt rossz produkció.

 

A tervek szerint vasárnap  14 órától a Mezőkövesdet fogadja a DVSC, az a találkozó is zárt kapus lesz majd. 

 

MSZ

 

DVSC–Kazincbarcika 4–0 (1–0)

 

Pallag, Vezette: Nazsa Tamás

 

DVSC: Hrabina (Gróf, 46.) – Poór, Pávkovics, Charleston (Deslandes, 46.) , Ferenczi (Korhut, 60.) – Sós, Varga (Baráth, 56.) , Gyönyörű, Soltész – Dzsudzsák (Ugrai, 46.) – Szécsi (Pintér, 70.)

 

Gól: 1–0 Varga (40.), 2–0 Ugrai (58.), 3–0 Szécsi (68.) 4–0 Soltész (77.)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában