Év sportolója gála

2022.01.10. 07:37

Életre szóló élmény: ifjú debreceni vívó segített a kézilabda-legendának

Nagy Blanka világklasszis sportolók társaságában lehetett a nagyszabású rendezvényen.

Nagy Blanka (balra) Görbicz Anitával és Nagy Lászlóval a színpadon | Forrás: Magyar Sportújságírók Szövetsége

A csütörtöki Év sportolója gálán az elmúlt esztendőben kiemelkedően teljesítő utánpótlás-versenyzők lehetőséget kaptak arra, hogy a díjakat a színpadra vigyék az átadóknak. A Debreceni Sportcentrum ifjú vívója, Nagy Blanka a többször is a világ legjobb kézilabdázójának választott Görbicz Anitának volt a segítségére, mielőtt a legjobb csapatnak járó elismerést átnyújtotta volna az olimpiai bronzérmes női vízilabda-válogatottnak.


A cívisvárosi sportoló a Naplónak beszélt az élményeiről. – Sosem voltam még korábban részese ilyen nagyszabású rendezvénynek, úgyhogy hatalmas boldogság volt, amikor kiderült, hogy mehetek. Nagyon élveztem, hogy ilyen fantasztikus sportolók vettek körül; amikor megérkeztek, csak csodáltam őket. A feladatom az volt, hogy bevigyem a díjat a színpadra, és odaadjam Görbicz Anitának, aki aztán átadta a női vízilabda-válogatottnak – mondta.


A fiatal vívó arról is beszámolt, hogy a gálán és az azt megelőző próbákon alkalma nyílt a többi utánpótlás-versenyzővel is kicsit megismerkedni és összebarátkozni.

 

BA 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában