Tenisz

2022.01.19. 14:16

Bondár Anna: első Grand Slam-tapasztalatnak összességében nem volt rossz

A Hajdúszoboszló SE teniszezője csütörtökön repül haza az Australian Openről.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Saját bevallása szerint sikeres ausztráliai túrán van túl Bondár Anna, aki Melbourne-ben előbb a felvezető tornán remekül helytállt, majd az ausztrál nyílt teniszbajnokságon egyesben és párosban is a nyitókörben búcsúzott.
 

Első Grand Slam-tapasztalatnak összességében nem volt rossz, persze szerettem volna kicsit jobb meccset játszani Anasztaszija Pavljucsenkovával

- mondta szerdán az M1 aktuális csatornának. „Bíztam egy könnyebb ellenfélben, de elfogadtam, hogy ezt hozta a sors. Remélem, a második Grand Slam-főtáblám jobban fog sikerülni.”


A párosról szólva a világranglistán egyesben 92. magyar játékos kifejtette, várólistás volt a georgiai Oksana Kalashnikovával - akivel még nem játszott együtt -, majd miután főtáblára kerültek, két szoros szettben maradtak csak alul a nagy szélben.


„Pozitív élményeket gyűjtöttem, előzőleg megszereztem első top 50-es elleni győzelmemet Katerina Siniakova ellen. Holnap repülök haza, pihenés és felkészülés következik, majd a februári szentpétervári WTA-torna selejtezőjében versenyzek újra" - tette hozzá a Hajdúszoboszló SE teniszezője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában