Labdarúgás

2022.01.19. 13:53

Berdó Péter a HSE-nél folytatja

A Lokiban nevelkedett futballista szeretne tavasszal még több sikert elérni új csapatával.

Berdó Péter | Forrás: Hajdúszoboszlói Sportegyesület

A Hajdúszoboszlói SE szerda délután sajtótájékoztató keretein belül jelentette be új igazolásukat, Berdó Pétert. A HSE új szerzeménye az NB II.-es Szolnoktól érkezett, ahol az idei kiírásban 18 bajnokin kapott lehetőséget.

 

Berdó Péter pályafutása a DVSC-ben kezdődött. Ezt követően kölcsönbe került a Létavérteshez a harmadosztályba, ahol bajnoki címet ünnepelhetett második évében. Miután visszatért Debrecenbe többnyire kupa, illetve Ligakupa összecsapásokon jutott szóhoz, de az NB I.-ben is bemutatkozhatott. Berdó 2016-ban igazolt Szolnokra, először csak kölcsönbe, majd a következő idényben végleg megvásárolták a játékjogát. Összesen négy és fél évet töltött a második ligában a 29 éves futballista.

 

A hajdúszoboszlóiak új igazolása elmondta, hogy szimpatikusak az első benyomásai az együttesről, remek eredményeket értek el az őszi szezonban, reméli a tavaszi idényben még ennél is sikeresebbek lesznek.  

 

AB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában