DVSC

2022.01.27. 08:43

A hétvégén ismét tétmeccsen bizonyíthat Joan Carrillo legénysége

Néhány hét szünet után tovább folytatódik az OTP Bank Liga.

Forrás: dvsc.hu

Nem vár könnyű összecsapás a DVSC-re, hiszen a tabella 2. fokán a Ferencváros mögött mindössze egyetlen ponttal álló (a fővárosiak egy meccsel kevesebbet játszottak) Kisvárda látogat a Nagyerdei Stadionba az NB I. 18. játéknapján - írja a dvsc.hu.

 

A két csapat közös futballmúltja alapján nem várható döntetlen, hiszen eddigi 7 bajnoki találkozójuk közül egyetlen egy sem végződött pontosztozkodással. A hét meccsből 4-szer a várdaiak győztek, azonban nem lényegtelen tény, hogy a Loki – egyetlen kivételtől eltekintve – idegenben szedte össze vereségeit, hazai pályán viszont 3-szor is nyert: 2018-ban 3-1-re, 2019-ben 4-1-re, 2020-ban pedig Varga Kevin góljával 1-0-ra.

 

Ősszel Kisvárdán egyébiránt nem futballozott rosszul a DVSC, Varga József révén vezetni is tudott, és csak egy 89. percben esett, szokatlanul jól eltalált Zlicic-lövéssel veszített.

 

A tavalyi évet kettő, kapott gól nélküli összecsapással zárta a Loki (FTC 2-0, Gyirmót 0-0), aztán mint ismert, két felkészülési mérkőzésen lépett pályára a téli alapozás alatt. A Kazincbarcika ellen Varga József, Ugrai Roland, Szécsi Márk és Soltész Dominik góljával 4-0-ra nyertek, míg az ukrán élvonalban szereplő FC Minaj-t 1-0-ra legyőzték, a gólszerző ezúttal is Ugrai Roland volt.

 

Remélhetőleg szombaton, a Kisvárda ellen is ez lesz a forgatókönyv, mint a két felkészülési meccsen: a Loki kapott gól nélkül tartja ellenfelét a Nagyerdőn, ami jó alapot teremthet egy esetleges győzelemnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában