Egy élő legenda

2022.01.27. 10:21

A DVSC Labdarúgó Akadémián járt Király Gábor

Január 26-án a DVSC Labdarúgó Akadémia kapusedzői tartottak előadást, majd bemutatóedzést a partnerprogramban résztvevő egyesületek – Hajdúszoboszló SE, DEAC, DSC-SI, Olasz Focisuli, Balmazújvárosi FC, Arany Sárkány Nyírbátor, Juventus Nagyvárad, Nagykárolyi Victoria – szakembereinek. A szakmai nap fényét Király Gábor jelenléte emelte, aki sportvezetői tanulmányainak keretében látogatott a pallagi edzőcentrumba - írja a dvsc.hu.

 

Balogh János és Fekete Róbert kapusedzők ismertették a klub képzési alapelveit és szakmai programját, majd egy kötetlen beszélgetés következett. A résztvevők Király Gábort is kérdezték – többek között – nemzetközi tapasztalatairól, az angol és német felfogásról. A nemzeti csapat válogatott rekordere beszélt az intuíció szerepéről is, illetve arról, hogy a magyar kapusképzésben résztvevő szakembereknek nincs szégyellnivalója.

Forrás: dvsc.hu

A program következő pontja a bemutató edzés volt, ahol előbb a DVSC utánpótlásának felső, majd középső szekciós kapuvédői segítségével mutattak be edzőink feladatokat, gyakorlatokat. A tréning végeztével tovább folyt a kötetlen beszélgetés Király Gábor és a jelenlévő szakemberek között.

 

Király Gábor találkozott a DVSC sportigazgatójával, Tőzsér Dániellel is, aki egy DVSC által dedikált mezt adott ajándékba a magyar válogatott egykori hálóőrének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában