Futsal

2022.01.14. 14:00

A DEAC-osok bizakodva várják a következő összecsapást

A Debreceni Egyetem alakulata Tolnára utazik.

Forrás: DEAC

Forras: DEAC

A 10. forduló következik a női futsal NB I.-ben. A játéknap két rangadót is tartogat: az Astra a Budaörs csapatát fogadja, míg a DEAC a Tolna otthonában vizitál. A listavezető debreceniek bizakodva várhatják a vasárnapi ütközetet, hiszen november elején 6-1-es győzelmet arattak Reveland Zoltán alakulata ellen a DESOK-ban – írja a deac.hu.


– Azon az összecsapáson gyakorlatilag minden sikerült nekünk. Kiválóan védekeztünk, emellett szerencsénk is volt, hiszen a labda mindig befelé pattant. Biztos vagyok benne, hogy a súlyos vereség miatt vissza akarnak vágni a tolnaiak, de ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk.

Vezetjük a tabellát, és egy újabb sikerrel szeretnénk stabilizálni a helyünket az élen.

Úgy vélem, nehéz találkozó előtt állunk, de reménykedem a jó eredményben. Parkettán rendezik meg a meccset, ami nekünk kicsit szokatlan borítás, ám ezzel nem kell foglalkoznunk – hangsúlyozta Krascsenics Csilla, aki az ősszel kétszer vette be a Tolna kapuját.


Quirikó Vivien tanítványai idén már két tétmérkőzést abszolváltak: a TFSE-t a bajnokságban 6-0-ra, a Berettyóújfalut pedig a Magyar Kupában 4-1-re verték.

 

A 23 esztendős kulcsember, Krascsenics Csilla a sikerekből négy találattal vette ki a részét. – A TFSE ellen elfogadható teljesítményt nyújtottunk annak fényében, hogy ez volt az első fellépésünk 2022-ben. A kupameccs miatt maradt bennünk jócskán hiányérzet. Hiába nyertünk, fásultnak éreztem magunkat, talán egy kicsit túl kényelmesen futsaloztunk. Elég maximalista a társaság, így ettől jobb produkcióval akarunk előrukkolni a folytatásban – zárta mondandóját Krascsenics Csilla.


NB I. 10. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs-DEAC
2022. 01. 16. (vasárnap) 17:00, Tolna Városi Sportcsarnok

 

Ezek is érdekelhetik