DVSC

2021.12.23. 10:17

Ugrai Roland: „Az a jó, ha megoldásként tekintenek rám”

A játékossal a debreceni pályafutásáról, a gólkirályi címről, az öltözőn belüli szerepéről, csapatváltásairól és egy esetleges külföldi megkeresésről beszélgetett a dvsc.hu.

Fotó: dvsc.hu

Idén márciusban nagy célokkal érkezett Debrecenbe Ugrai Roland, akivel elsőként az NB II.-es szezon végéig írt alá a DVSC klubvezetése. Miután hivatalossá vált, hogy a Loki egy év után ismét a legjobbak között szerepel, a 29 esztendős Ugrai Roland további 1+2 évre kötelezte el magát a cívisvárosban, melynek színeiben remek fél évet tudhat maga mögött, hisz 17 mérkőzés alatt 9 gólt szerzett, mellyel vezeti a házi góllövőlistát.

 

– Őszintén szólva, felemásra értékelem a mögöttem álló időszakot. Jól kezdtem az elején, utána viszont egy kissé megállt a „történet”, ám ettől függetlenül azt gondolom, nem sikerült rosszul. Ahhoz képest, hogy nem vagyok vérbeli csatár, elfogadható a 9 gól. Tisztában vagyok vele, hogy voltak olyan mérkőzések, melyeken nekem sem ment úgy a játék, de mindig van hová fejlődni. A találataim számával elégedett vagyok, a gólpasszok terén viszont van némi hiányérzetem. Ami a csapatunkat illeti, a keret minősége alapján elérhető lenne a középmezőny. Az elején gólzáporos meccseket játszottunk, utána viszont kissé megtorpant a támadójátékunk. Voltak olyan találkozóink, melyeken nem tudtunk betalálni, úgyhogy ebben is előre kell lépnünk az eredményesebb szereplés érdekében. Ettől függetlenül azt gondolom, képes a csapat a fejlődésre, és az elmúlt félév során több olyan dolgot is mutattunk, amiből lehet építkezni - mondta.

 

A teljes beszélgetés ide kattintva elolvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában