Mosolyt csaltak a gyerekek arcára

2021.12.22. 13:15

Több tucat kívánságot teljesítettek a DEAC-osok

Tabletet, okosórát és távirányítós autót is adtak.

Forrás: DEAC

A DEAC Kosárlabda Akadémia kezdeményezéseként számos rászoruló gyermek karácsonyi kívánságát váltották valóra a megmozdulás keretein belül. A mozgalomhoz a hír hallatán az akadémia összes részlege, valamint számos partnerszervezet is azonnal csatlakozott, többek között a Cívis KK, a DEAC női kosárlabdacsapat, a labdarúgó-, a kézilabda- és a röplabdaszakosztály – adta hírül a deac.hu.


A Bihari Állami Gondozottak Egyesület indítványozásának célja a gyermekek adventi időszakát boldogabbá, meghitté tenni „angyalok” segítségével, ebben vállalt szerepet a DEAC is.


Az átadó gálán közel ötven kívánság valósult meg az adományozók közreműködésével. A számos ajándék mellett az angyalok bőrébe bújva a DEAC-Tungsram csapata tablettel lepte meg az egyik fiatalt, míg az együttesből Tóth Ádám egy távirányítós autóval varázsolta boldoggá egy nyolcéves kisfiú ünnepét. A kézilabdázók szintén távirányítós autót, míg a labdarúgók focis felszerelést, PS4 kontrollert, valamint FIFA-játékot ajándékoztak, a röplabdázók pedig Barbie-babával szereztek örömet egy kislánynak.


A teljesített kívánságok között szerepelt még játékbaba, szánkó, roller, vásárlási utalvány és egy okosóra is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában