Labdarúgás

2021.12.14. 09:36

Szolnokon szerzett három pontot a DVSC-DEAC

Krascsenics Csilla csapata a fordulatos mérkőzésen 3-2-es győzelmet aratott.

Forrás: DEAC

A DVSC-DEAC női futballistái a rutinos játékosokat felvonultató Szolnokkal csaptak össze vasárnap. Krascsenics Csilla csapata fordulatos mérkőzésen 3-2-es győzelmet aratott – adta hírül a klub.

 

A cívisvárosiak diktálták az iramot a bajnokin, megint sok lehetőség adódott előttük, ám a befejezésekbe gyakran hiba csúszott.

 

Aztán Kota Szabina a 33. percben megvillant, ezzel megszerezték a vezetést. A szünet előtt egy védelmi malőrt megbüntetett a házigazda: Ráporti Klaudia babrált ki Szabó Nikolett-tel. A térfélcsere után sem változtott a játék képe, főleg az ellenfél térfelén zajlott a küzdelem. Egy szépen felépített támadás végén Hardon Rita módosította 1-2-re az eredményt az 51. minutumban. Nem sokkal később jött az újabb fordulat, megint meginogtak a debreceniek hátul, ezt pedig Nagy Margaréta használta ki.

 

Az utolsó csavart a 70. percben jegyezhettük fel, ekkor Hardon Rita köszönt be újra.

 

– Nem vagyok teljesen elégedett, de a győzelemnek természetesen örülök. Nyilván a legutóbbi két vereség valamilyen szinten megfogta a lányokat. Előzetesen nehezebb mérkőzésre számítottam, a végeredmény nem tükrözi hűen a meccs képét. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, míg elöl ismét sok helyzetet pazaroltunk el. Ezen a találkozón is kiderült, hogy sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk, ha valóban fel akarunk jutni az NB I.-be – összegzett Krascsenics Csilla.

 

Az együttes tizenkét játéknap alatt huszonhat pontot szerzett, ennek köszönhetően a harmadik helyen telelhet az NB II. Keleti csoportjában.

 

Női NB II Keleti csoport 15. forduló
Szolnoki MÁV Utánpótlás FC-DVSC-DEAC 2-3 (1-1)
gólszerzők: Ráporti (43.), Nagy M. (61.), ill. Kota (33.), Hardon R. (51., 70.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában