Kézilabda

2021.12.07. 19:06

Két edzőmeccset játszanak a szünetben a lokis lányok

Egyhetes pihenő után a folytatta az edzéseket a DVSC SCHAEFFLER. A csapat a Hódos világításának felújítása miatt albérletben készül, s két edzőmeccset is játszik.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Bordás Réka, Planéta Szimonetta, Tóvizi Petra és Vámos Petra a világbajnokságban szereplő magyar válogatott tagja, Mariana Costa izomszakadása, Kovács Anna pedig kiújuló térdsérülése miatt hiányzik a gyakorlásokról, amelyeken a DVSC Kézilabda Akadémia tehetségei egészítik ki a keretet – írja a debreceni klub honlapja.

A csapat a Hódos Imre Sportcsarnok világításának felújítása miatt ezen a héten a G4 tornacsarnokban, jövő héttől pedig a DESOK-ban gyakorol, december 26-án, térhet vissza otthonába, ahol december 30-án, az Alba-Fehérvár ellen játszik bajnoki meccset.

A DVSC SCHAEFFLER addig két felkészülési mérkőzést játszik, december 17-én, Budapesten lép pályára az FTC/MTK vegyescsapat ellen, majd december 22-én, 14.30-kor a DESOK-ban fogadja a Kisvárdát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában