Külföldi egyesületek is lesznek

2021.12.07. 13:11

Jubileumi Karácsony Kupa Debrecenben

A tornára 100 csapat jelentkezett.

Forrás: Shutterstock

Idén 30. alkalommal rendezi meg a DHSE Olasz Focisuli a Karácsony Kupa nemzetközi gyermeklabdarúgó utánpótlás tornát. A tornán mérkőzések mind a két napon Debrecenben, az Oláh Gábor utcai Stadionban, a G4 Sportcsarnokban, valamint az Agrár pályáján lesznek. 8 évestől 16 éves korig, 6 kategóriában, 100 csapat jelentkezett.

A résztvevők között többek között akadémiai csapatok, úgymint a DVSC Labdarúgó Akadémia, MTK Budapest, Mészöly Focisuli, Nyíregyházi Bozsik József Labdarúgó Akadémia lesznek, emellett külföldi egyesületek is képviseltetik magukat.

A kétnapos rendezvényen több mint 100 mérkőzés lesz.

A selejtezők december 11-én, szombaton egész nap zajlanak majd. A kategóriadöntők és a helyosztók december 12-én, vasárnap 8 és 16 óra között lesznek. Idén a koronavírusra való tekintettel az egyes kategóriáknak, a helyosztó mérkőzések végeztével hirdetnek eredményt a szervezők, hogy elkerüljék a nagyobb csoportosulásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában