Labdarúgás

2021.12.13. 14:56

Jó formában zárt ősszel a DEAC második gárdája

A Debreceni Egyetem fiókcsapata a hatodik helyen végzett az idény első felében a megye I. osztályban.

Forrás: Napló-archív

Nem indult zökkenőmentesen a megye I.-es labdarúgószezon a DEAC II. számára, hiszen csak az utolsó pillanatban sikerült kialakítani a keretet. A Hajdú-bihari Naplónak Katona László vezetőedző beszélt a csapat eddigi teljesítményéről és a tavaszi felkészülésről. 

 

Sok távozó és kevés érkező: ez jellemezte leginkább a DEAC II. csapatát a rajt előtti átigazolási időszak folyamán. – Sajnos jó pár játékost elveszítettünk a nyár folyamán, ezért az új keretet az U19-es csapatból töltöttük fel, így nem is nagyon láthattuk, mit várhatunk a srácoktól eggyel magasabb szinten – mondta a tréner. 

 

A kis DEAC egy magabiztos 4–0-s győzelemmel zárta az utolsó fordulót a rivális DASE ellen, így a hatodik helyen fordulhat majd a tavaszi szezonra. – A sorsolás miatt a meccsek kétharmadát hazai pályán fogjuk játszani, amelyből nagy előnyünk származhat majd, ezért mindenképp előrelépést várok a csapattól – taglalta a vezetőedző, aki Arany Máriót emelte ki, mint legjobb teljesítményt nyújtó játékos. 

 

Hamarosan kezdik a munkát 

 

A fekete-fehérek január első hetében kezdik majd meg a felkészülést a tavaszra, és az első meccsüket február 19-én vívják majd a DSI ellen. – Nagyon sűrű a menetrend, nagyjából egy hónapunk lesz a legjobb formába lendülni. Több edzőmeccset is lekötöttünk már következő hónapra, és a legjobbat próbáljuk majd kihozni magunkból – mondta el Katona László, aki hozzátette, sem új igazolást, sem távozót nem tud megemlíteni. 

 

Vadicska Olivér 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában