Labdarúgás

2021.12.08. 13:56

Bárány Donát már otthonában lábadozik

A DVSC támadója bízik benne, hogy mostantól csak a játékra kell koncentrálnia.

Forrás: Napló-archív

Fotó: Kovács Péter

Már otthon lábadozik a DVSC támadója, Bárány Donát, aki bízik benne, innentől kezdve csak a játékra koncentrálhat. Mint ismert, túl van az Achilles-műtéten a DVSC 21 esztendős tagja, akit a finnországi Turku városában operált meg dr. Lasse Lempainen még a múlt héten.

Bárány azóta már Debrecenben lábadozik, és a klubnak adott interjújában elmondta, minden rendben zajlott a beavatkozás során.

– Egy régóta húzódó probléma volt számomra ez a sérülés, ami hol előjött, hol elmúlt. Az első fordulóban a Honvéd ellen fájdalom nélkül játszottam, utána viszont szinte végig éreztem. A hazai szezonnyitón részlegesen elszakadt a bokaszalagom, ám a visszatérésem után ismét előjött az Achilles-problémám, talán ez okozhatta, hogy a másik bokám is részlegesen szakadt. Gyógytornára jártam, viszont továbbra is fennállt a sarokfájdalmam, szóval elkerülhetetlen volt a műtét. Azt mondta az orvos, hogy jól sikerült az operáció, kitakarította a fájdalmas részt, és egy kicsit felszabadította az Achillesem – fogalmazott Bárány Donát, aki előreláthatólag 3-4 hónapig nem lesz bevethető. – Nyilván nehezen megy a mozgás, de napról napra fejlődök. Jelenleg pihenő van, viszont igyekszem erősíteni az izmaim, hogy valamilyen szinten formában tartsam magam. Ha minden jól alakul, 2 hónap után elkezdhetem a kocogást, bár ez még messzebb van. Bízom benne, az lesz a karácsonyi ajándékom, hogy ismét szépen tudok járni. Remélhetőleg ezzel magam mögött tudhatom az Achilles-problémám, és innentől kezdve csak a játékra koncentrálhatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában