Súlyemelés

2021.11.10. 12:35

Szép eredményeket értek el a debreceni súlyemelők

Az idei Felnőtt Országos bajnokságot november 6-án és 7-én rendezték meg Tatán, az Olimpiai edzőközpontban.

Forrás: FISZEJ SE

A versenyen a debreceni FISZEJ SE sportolói vettek részt, Kecskés Karina az 55 kilogrammos, Füzesi Anna pedig a 64 kilogrammos súlycsoportban mérettette meg magát. A két lány olyan versenyzőkkel lépett egy dobogóra, akik több éve, vagy akár több 10 éve már a súlyemelésben versenyeznek – olvasható a FISZEJ SE közleményében.

Kecskés Karina szombat délelőtt versenyzett, neki ebben az évben ez már a harmadik országos versenye volt: nyáron az U15-U17 ifjúsági ob-n, három héttel ezelőtt a Junior ob-n, most pedig a Felnőtt Országos Bajnokságon is elindult. Az előző két bajnokságot megnyerte, idén viszont az ezüstérmet szerezte meg, az összetett eredménye 135 kilogramm volt. A fiatal súlyemelőnek ez volt a hatodik versenye ebben az évben. Füzesi Anna szombat délután a 64 kilogrammosok között versenyzett, ahol előző versenyéhez képest 9 kilogrammot javított, így a 150 kilogrammos összetett eredménnyel az előkelő ötödik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában