vízilabda

2021.11.23. 18:34

Nehéz sorozat előtt áll a DVSE, szerdán jön az első meccs

A Honvéd ellen kezdődik a sűrű programja a debreceni vízilabdásoknak.

20210908 Debrecen E.ON Férfi OB I. Osztályú Bajnokság férfi vízilabda mérkőzése DVSE - Szolnoki Dózsa. Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Képen: Süveges Máté DVSE vezetőedző

Fotó: Napló-archív

A hajdúságiak előtt nem áll könnyű időszak, hiszen hat napon belül három találkozó vár Süveges Máté tanítványaira, a sorozat első állomásaként a Honvéd látogat Debrecenbe. A DVSE pólósai nincsenek jó formában, a bajnokságban a 13. helyen állnak, még nyeretlenül. A Hajdú-bihari Napló a DVSE edzőjét, Süveges Mátét kérdezte a soron következő Honvéd elleni meccsel kapcsolatban.

– A bajnokságban volt egy tíznapos pihenő, ez alatt taktikailag igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni, főleg a védekezésben voltak hiányosságaink, ezekre fektettünk nagyobb hangsúlyt. A támadójátékunk a Miskolc elleni mérkőzés első félidejében jól működött, de nagyobb koncentrációra van szükség, több hidegvérre, hogy a találkozó végén is sikeresek legyünk. Ezen dolgoztunk az elmúlt napokban, valamint a fizikai állóképességen is próbáltunk javítani – nyilatkozta a debreceni edző.

Pótolni kell a hiányzókat

Nem csak erőnlétben vannak felkészítve a DVSE vízilabdázói.

Szakember segíti a csapatot abban, hogy minél jobb mentális állapotban legyenek a játékosok, ez ügyben is léptünk előre. Sérültjeinket tekintve sajnos több meghatározó pólósunkra sem számíthatunk a Honvéd ellen, viszont akik megkapják a lehetőséget, bízom benne, hogy meghálálják a bizalmat és a maximumot nyújtják majd

– zárta gondolatait Süveges Máté.

A debreceni vízilabdások a Debreceni Sportuszodában fogadják a Honvédot, szerdán 19 óra 15 perctől.

Arany Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában