megye i.

2021.11.27. 18:25

Monostorpályi az első helyet célozza meg tavasszal

Egy korábbi fordulóból elmaradt meccset pótoltak be szombat délután.

20210130 Hajdúszoboszló Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló HSE-Monostorpályi megyei I labdarúgó mérkőzés.

Fotó: Napló-archív

Egyeki SBSE–Monostorpályi SE 3–5 (2–3)

100 néző. Vezette: Ttaár I.(Muszka Z., Gulyás S.)

Egyeki SBSE: Domonkos B., Kovács A., Csala R.(Ficsór B.), Zsólyomi D., Nagy T.(Len Sz.), Farkas Z., Len Á., Tóth Sz.(Kun R.), Torma S.(Szabó G.), Deli G., Farkas Z. Edző: Farkas Zoltán

Monostorpályi SE: Bákonyi N., Erdős B., Bojti Á.(Bodnár L.), Gyöngy T.(Szabó B.), Nyilas Sz., Rostás G.(Sólyom M.), Gyügyei Z., Illés D.(Varga B.), Sós D., Bacsó A., Szilágyi A.(Bolton A.). Edző: Bereczky Bence

Gól: Farkas Z.(3), Nagy T.(ö.g.), illetve Bojti Á., Bacsó A., Rostás G., Erős B. Jók: Farkas Z., Kovács A., illetve mindenki.

Farkas Zoltán: Bár mindent megtettünk a győzelemért, de el kell ismerni, a Monostorpályi ennyivel minimum jobb volt. Voltak periódusi a mérkőzésnek, amikor benne volt a bravúr lehetősége, de összességében megérdemelten győzött a vendégcsapat. Több egyéni jó teljesítményre lesz szükségünk, hogy jól tudjunk teljesíteni. Minden sportbarátnak jó pihenést kívánunk! Még egyszer gratulálunk Benjinek és Sanyának!

Bereczky Bence: Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője. Ma egy szezonra elegendő ziccert hagytunk ki, de így is behúztuk a meccset, egy nagyon küzdő, és jobb sorsra érdemes Egyek ellen. Köszönöm a srácoknak ezt a fél évet, tavasszal megcélozzuk az első helyet! Köszönjük Nyilas József elnök úrnak az egész féléves támogatását, illetve szurkolóinknak, szakácsainknak a munkát. A Monostorpályi felnőtt, ifjúsági és serdülő csapata is dobogón telel, ez hatalmas szó. Hajrá Monostor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában